Βράβευση Του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου Ως Ανερχόμενος Νέος Ευρωβουλευτής Στην Ευρωπαϊκή Πολιτική Σκηνή

0
333

Χτες 20 Μαρτίου 2024 ανακοινώθηκαν οι νικητές των βραβείων MEP Awards 2024, τα οποία διοργανώνονται στις Βρυξέλλες από το “The Parliament Magazine” εδώ και 20 χρόνια.

Ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος βραβεύτηκε ανάμεσα στους 705 ευρωβουλευτές, στην κατηγορία Ανερχόμενοι Νέοι Ευρωβουλευτές για την Ευρωπαϊκή Πολιτική Σκηνή (Rising Stars of EU Politics) μαζί με ακόμη 19 συναδέλφους του.

Στην κατηγορία αυτή ξεχώρισαν 20 πρόσωπα του Ευρωκοινοβουλίου για το έργο τους κατά τη θητεία 2019- 2024 και τα οποία η ομάδα του περιοδικού “The Parliament Magazine” έχει προσδιορίσει ως Ανερχόμενους Νέους Ευρωβουλευτές για την Ευρωπαϊκή Πολιτική Σκηνή (Rising Stars of EU Politics) καθώς έκρινε -όπως η μέχρι τώρα πορεία τους έχει δείξει- ότι θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια και μιας ενδεχόμενης επόμενης θητείας.

Ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος για αυτή του τη σημαντική βράβευση δήλωσε « Είμαι βαθιά συγκινημένος σήμερα, καθώς κλείνει ο κύκλος των 5 ετών από την πρώτη μου εκλογή με ένα πολύ σημαντικό βραβείο. Ένα βραβείο που αντικατοπτρίζει την επίμονη, την συνεχή και αδιάκοπη προσπάθεια της ομάδας μου και την δική μου για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας. Δεν σταμάτησα ούτε λεπτό να διεκδικώ και να δουλεύω με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας και δεν θα σταματήσω μέχρι κάθε ευρωπαίος πολίτης να ζει σε μια Ευρωπαϊκή κοινωνία ασφαλή, δίκαιη και συμπεριληπτική για όλους».