Η “Dress2unDress” στηρίζει το Make – A – Wish

0
76

Συνάντηση επωνύμων για καλό σκοπό στο charity event της γνωστής εταιρείας ένδυσης “Dress2unDress” της γνωστής επιχειρηματία Νατάσας Αποστολοπούλου, στηρίζοντας το Make – A – Wish (Κάνε – Μια – Ευχή Ελλάδος) στην καρδιά της Γλυφάδας!

Σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς και συγκίνησης υποδέχθηκε όλη η ομάδα της γνωστής εταιρείας ένδυσης “Dress2unDress” και η ιδιοκτήτρια της Νατάσα Αποστολοπούλου, τους εκπροσώπους του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), αλλά και την Πρέσβειρα του Οργανισμού κ. Φαίη Σκορδά διοργανώνοντας ένα μοναδικό charity event, με αφορμή την συμβολή στην εκπλήρωση μίας ευχής. Στο ανακαινισμένο κατάστημα της Λεωφόρου Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 27, στη Γλυφάδα, έσπευσαν από νωρίς πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο της Αθήνας, καθώς και πολλές fashionistas και instagramers, θέλοντας να δώσουν το παρών στην τόσο σημαντική πρωτοβουλία της επιχειρηματία Νατάσας Αποστολοπούλου, αλλά και για να περιηγηθούν στο νέο, εντυπωσιακό κατάστημα. Το εορταστικό κλίμα της βραδιάς απογειώθηκε από το ξεσηκωτικό Dj Show του Γιώργου Μανίκα!

Η Νατάσα Αποστολοπούλου είναι μια επιχειρηματίας, η οποία καθημερινά εμπνέεται από τις γυναίκες εκείνες, που θέλουν να ξεχωρίζουν με το στυλ και την εμφάνιση τους από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι γυναίκες την αγαπούν, την θεωρούν πρότυπο και παρακολουθούν τα στιλιστικά της βήματα, γεγονός που επιβεβαιώνει την μεγάλη της επιτυχία, αφού έχει στο ηλεκτρονικό κατάστημα της “Dress2unDress” 17.000 ενεργούς κωδικούς και 50 άτομα προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε πελάτη κάθε στιγμή της ημέρας. Η σχέση της Νατάσας Αποστολοπούλου με τη μόδα ξεκινά από νεαρή ηλικία, καθώς κουβαλά την κληρονομιά της οικογενειακής επιχείρησης των γονιών της, μιας από τις μεγαλύτερες Ελληνικές βιοτεχνίες στον χώρο της παραγωγής και εμπορίας γυναικείας ένδυσης, που της έδωσε τη δυνατότητα να καταλάβει από πολύ μικρή την αγάπη της για τo fashion industry και να αποκτήσει τις γνώσεις και την εμπειρία ενός τόσο απαιτητικού αλλά συνάμα γοητευτικού χώρου. H επιχειρηματίας Νατάσα Αποστολοπούλου, έχοντας πραγματοποιήσει σπουδές στην Ιταλία και σε συνδυασμό με την εργατικότητα και το αστείρευτο ταλέντο της, την οδήγησαν το 2013, στην έναρξη της εταιρείας Dress2Undress, με τη λειτουργία του πρώτου της καταστήματος στη Γλυφάδα.

“Beautiful People” PR Events