H βάπτιση της μονάκριβης κόρης του βιομήχανου της Θεσσαλονίκης Στέλιου Προκοπίδη

0
156

H λαμπερή βάπτιση και η δεξίωση της μονάκριβης κόρης του γνωστού βιομήχανου της Θεσσαλονίκης Στέλιου Προκοπίδη και της συζύγου του Πολυτίμης στο μαγευτικό Ωραιόκαστρο!


Την πρωτότοκη κόρη τους Ντορέττα (Θεοδώρα) βάπτισαν, στον Ιερό Ναό Γεννήσεως Ιωάννη του Προδρόμου στο πανέμορφο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης, ο γνωστός βιομήχανος του βορρά Στέλιος Προκοπίδης και η σύζυγος του Πολυτίμη. Το μυστήριο τελέστηκε παρουσία πλήθους συγγενών και αγαπημένων φίλων του ζευγαριού, που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα για να ευχηθούν στη νεοφώτιστη Ντορέττα, αλλά και πολλών γνωστών προσωπικοτήτων του επιχειρηματικού κόσμου και της δημόσιας ζωής της συμπρωτεύουσας, που ευχήθηκαν για το χαρμόσυνο γεγονός τα καλύτερα στον συνιδρυτή της βιομηχανίας “AfrOnline”. H νεοφώτιστη Ντορέττα έλαβε το όνομα του πατέρα του επιχειρηματία Θεόδωρου, ενώ νονοί της ήταν ο αδελφός του βιομήχανου και συνδριτής της βιομηχανίας Ιωάννης Προκοπίδης με τη σύζυγο του Ιλιάνα.

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, μέσα σε ένα παραμυθένιο σκηνικό από ροζ λεπτομέρειες και ατελείωτα pampas grass, το ζευγάρι, που όλο το βράδυ έλαμπε από ευτυχία, ευχαρίστησε συγκινημένο όλους όσοι το τίμησαν στην πιο ξεχωριστή μέρα της κόρης τους. Το party της βάπτισης κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ το κέφι απογείωσε ο τραγουδιστής – φίλος του ζευγαριού Χρήστος Χολίδης, με ένα ανεβαστικό live πρόγραμμα. Ξεχωριστή στιγμή για αυτήν την όμορφη βραδιά αποτέλεσε το σημείο στο οποίο, όντας και ο ίδιος Πόντιος στην καταγωγή όπως ο επιχειρηματίας, τραγούδησε ποντιακά τραγούδια, συνοδία της χαρακτηριστικής ποντιακής λύρας!

“Beautiful People” PR Events