Unforgettable weekend αγαπημένων influencers με το premium “Don Papa Rum” στην πανέμορφη Μύκονο!

0
25

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το λαμπερό weekend του premium “Don Papa Rum”, γεμάτο tropical και festive διάθεση, όπου επώνυμες παρουσίες – καλεσμένοι, από το χώρο της μουσικής, της μόδας και της τηλεόρασης απόλαυσαν την μοναδική εμπειρία του “Don Papa Rum”, του μοναδικού premium rum από τις Φιλιππίνες που διανέμεται στην Ελλάδα από την ‘’The Sky Spirits Company’’.

Στην ειδικά διαμορφωμένη Villa του “Don Papa Rum”, διακοσμημένη σαν πραγματική ζούγκλα των Φιλιππίνων, οι φιλοξενούμενοι διασκέδασαν μέχρι το πρωί και δοκίμασαν τα άφθονα Signature “Don Papa Rum”  Cocktails. Την εμπειρία συμπλήρωσαν τα animal movements από επαγγελματίες χορευτές, ενώ το Dj Show της Μάγκυς Χαραλαμπίδου απογείωσε την καλοκαιρινή βραδιά. Οι προσκεκλημένοι, τις ημέρες διαμονής τους στο κυκλαδίτικο νησί γευμάτισαν στο beach bar “Jackie O’ Mykonos”, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το international meeting point “Scorpios”, υπό τους ήχους του διάσημου DJ Valeron, όπου δημιούργησε μια μαγική ατμόσφαιρα και ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι χόρεψαν με το αγαπημένο τους “Don Papa Rum” στο χέρι.
Το “Don Papa Rum” είναι ένα υψηλής ποιότητας παλαιωμένο ρούμι προερχόμενο από τους πρόποδες του ενεργού ηφαιστείου Mt. Kanlaon των Φιλιππίνων, που συγκαταλέγονται ανάμεσα στις δέκα κορυφαίες τοποθεσίες παραγωγής ζαχαροκάλαμου στον κόσμο. Τα γνήσια ζαχαροκάλαμα, που υπάρχουν στο νησί θερίζονται και μετά μεταφέρονται στους μύλους, οι οποίοι τα αλέθουν και το αποτέλεσμα είναι μια πλούσια και γλυκιά μελάσα, γνωστή τοπικά αλλά και παγκοσμίως ως “Μαύρος Χρυσός”. Στο νησί Negros ή αλλιώς Sugarlandia, όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι, το καλύτερο ζαχαροκάλαμο αλέθεται για να παράξει αυτό το γλυκόπιοτο premium ρούμι, που παλαιώνει για 7 χρόνια, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό απόσταγμα με νότες από βανίλια, μέλι και ζαχαρωμένα φρούτα.