Μήνυμα αγώνα και νίκης έστειλε από το Ναύπλιο ο Μητσοτάκης – Εντυπωσιακή συγκέντρωση στο “Φουγάρο”

0
238

Την ξεκάθαρη δέσμευσή του να εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις για την αλλαγή προς το καλύτερο της Νέας Δημοκρατίας, με άνοιγμα σε νέες ιδέες και νέα πρόσωπα, ώστε να αλλάξει άμεσα προς το καλύτερο η χώρα, εξέφρασε, σήμερα, Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017, μιλώντας στο Ναύπλιο, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται δύο χρόνια από την ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους μόνιμους παρατρεχάμενούς τους, τους ΑΝΕΛ… Ποτέ τα τελευταία 7 χρόνια, από τη στιγμή που η κρίση χτύπησε με βία την ελληνική κοινωνία, δεν ήταν πιο σκοτεινός ο ορίζοντας για “το σκάφος” της Ελλάδας. Η άγρια υπερφορολόγηση πνίγει κάθε παραγωγικό Έλληνα», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

Για την Υγεία, επισήμανε ότι «είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση από ότι ήταν», ενώ «στο Δημόσιο στήνεται ένα νέο πελατειακό σύστημα με στρατιές μετακλητών και μια φάμπρικα των αντισυνταγματικών μονιμοποιήσεων»…

«Οι Έλληνες πληρώνουν φόρους επιπέδου Σκανδιναβίας για να παίρνουν τις υπηρεσίες υγείας του κ. Πολάκη και τις υπηρεσίες προστασίας του κ. Τόσκα», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Οι δυνατότητες της χώρας μας είναι μεγάλες. Χρειάζεται, ωστόσο, ένας καταλύτης για να πάρει μπρος η χώρα και η οικονομία. Μια μεγάλη πολιτική αλλαγή και μια νέα Κυβέρνηση με σχέδιο που θα ξεκολλήσει τη χώρα», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Το σχέδιο», συνέχισε, «το έχουμε. Και αν το εφαρμόσουμε η χώρα μπορεί να τρέχει με ετήσιους ρυθμούς της τάξης του 4% για μια πενταετία τουλάχιστον… Η Ελλάδα δεν μπορεί να παραμένει άλλο δέσμια μιας ανίκανης παρέας. Αυτό λοιπόν είναι και το δίλημμα των εκλογών: με τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ή με την κοινωνία. Με τον Τσίπρα ή με τη χώρα. Καθαρές κουβέντες», επεσήμανε με έμφαση ο κ. Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία, υπογράμμισε ότι το Κόμμα τον τελευταίο ένα χρόνο άλλαξε «χωρίς ψέματα, με προτάσεις, χωρίς να τάζουμε τα πάντα στους πάντες» και συνέχισε: «Διαμορφώνουμε το πρόγραμμά μας. Βάζουμε τάξη στα οικονομικά μας. Ανανεωνόμαστε σε στελέχη σε όλα τα επίπεδα».

«Ξέρω», είπε ο κ. Μητσοτάκης, «ότι υπάρχει πολύς κόσμος που μας αντιμετωπίζει με δυσπιστία. Ότι πολλοί μας θεωρούν συνυπεύθυνους. Και ότι πολλοί δυσπιστούν ότι κάτι μπορεί να αλλάξει… Θέλω να απευθυνθώ σε αυτούς και θέλω να απευθυνθείτε και εσείς με ειλικρίνεια και αυτοπεποίθηση. Να μας ακούσουν, να συζητήσουν μαζί μας και θα δουν μια παράταξη που αλλάζει, που κάνει την αυτοκριτική της και έχει και το σχέδιο να αλλάξει τη χώρα… Να αλλάξουμε προς το καλύτερο τη Νέα Δημοκρατία, για να αλλάξουμε προς το καλύτερο και την Ελλάδα. Μαζί θα αλλάξουμε, μαζί θα κερδίσουμε».