Ανακοίνωση της ΟΜΕ-ΟΤΕ για τον εκβιασμό της Διοίκησης με την Cosmote

0
129
Για μια ακόμα φορά η διοίκηση του Ομίλου ΟΤΕ, δείχνει εμπράκτως πως δεν την ενδιαφέρουν τα ουσιαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον όμιλο, αλλά η προβολή του “εγώ” τους.

Πως αλλιώς να ερμηνευτεί η απαίτηση από τους εργαζόμενους του Ομίλου ΟΤΕ που έχουν τέκνα, να προβούν στην έκδοση χρεωστικής κάρτας καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα είναι εφικτό να λάβουν τη Χριστουγεννιάτικη δωροεπιταγή των 20€.

Οι εκβιασμοί της Διοίκησης που διατηρεί μισθούς, bonus και παροχές σε προκλητικό επίπεδο δεν θα περάσουν.

Καλούμε τη διοίκηση να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους (εντατικοποίηση εργασίας, απλήρωτες υπερωρίες, υπο-στελεχωμένα καταστήματα, ένταξη εργαζομένων στον ΟΤΕ από τρίτες εταιρίες, αχρείαστες αναθέσεις έργων σε εργολαβικές εταιρείες, κλπ) και όχι με έργα προβολής που μόνο αναστάτωση φέρνουν, ιδιαίτερα σε μια χρονική περίοδο έναρξης των διαπραγματεύσεων για τη νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου ΟΤΕ να μην προβούν σε καμία ενέργεια για την έκδοση της συγκεκριμένης κάρτας. Παράλληλα, προσκαλούμε σε αγωνιστική ετοιμότητα ενόψει των διαπραγματεύσεων για τη νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΕ – ΟΤΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Βασίλης Λάμπρου          Δημήτρης Φούκας