Ένωση Κεντρώων: “Ο κ. Ερντογάν τελικά πήρε αυτό που ήθελε…”

0
120
Ένωση Κεντρώων
Ένωση Κεντρώων

“Ούτε λίγο, ούτε πολύ φέραμε τον κ. Ερντογάν στην Αθήνα για να μας πει ότι η ιθαγένεια που έδωσε η Τουρκία σε πέντε επισκόπους του Φαναρίου και η αφαίρεση των εξουσιών του επάρχου πάνω στον Πατριάρχη, ξεπλένει ένα έγκλημα με χιλιάδες νεκρούς της Πόλης με ρίξιμο στη θάλασσα και πνιγμό δεκάδων χιλιάδων, ώστε φθάσαμε σήμερα το σύνολο των Ελλήνων στην Τουρκία να μην υπερβαίνει τα 1200 άτομα.

Επίσης, εξισώνει τον Μουφτή της Ξάνθης με τον Οικουμενικό Πατριάρχη και ζητάει να εκλέγεται ο Μουφτής, προσπερνά όμως ότι οι Μουφτείες έχουν γίνει όργανα της Τουρκίας μέσα στην Ελλάδα που καλλιεργούν μίσος και διχασμό. Θυμίζει αυτά που τον συμφέρουν ο κ. Ερντογάν και ξεχνάει όσα βάρβαρα και απάνθρωπα εκθέτουν τη χώρα του.

Το πρωί η Λωζάνη ήθελε επικαιροποίηση, το μεσημέρι ήθελε αναμόρφωση. Η αλήθεια βέβαια είναι, ότι η Τουρκία τα θέλει όλα και ελπίζουμε τώρα να γίνει η πρόταση του Β. Λεβέντη για σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα εξοπλιστικά και άμεση παραγγελία 25 υπερσύγχρονων αεροσκαφών F-35, αντί να αναβαθμίσουμε τις «σακαράκες» του κ. Καμμένου.

Ο φίλος μας ο κ. Ερντογάν τελικά, πήρε από τον κ. Τσίπρα αυτό που ήθελε” επισημαίνει η Ένωση Κεντρώων.