Γιατί πρέπει να χρησιμοποιούμε φίλτρα νερού;

0
117

Εύλογο είναι το ερώτημα ότι εφόσον το νερό της πόλης θεωρείται πόσιμο, γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος με τα φίλτρα νερού; Παρακάτω θα σας λυθούν όλες οι απορίες σχετικά με το νερό και τις ουσίες που περιέχει αλλά και το ποια είναι τα καλύτερα φίλτρα που μπορείτε να επιλέξετε για τον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο.

 

Το πραγματικό αρνητικό χαρακτηριστικό στο πόσιμο νερό της πόλης είναι η παρουσία χλωρίου και ιζημάτων. Το χλώριο, σύμφωνα με έρευνες, έχει βρεθεί ότι επηρεάζει, σε συστηματική κατανάλωση, την συνολική υγεία του ανθρώπου. Έπειτα το νερό μέχρι να φτάσει στην βρύση σας ταξιδεύει μέσα από το παλαιό σύστημα ύδρευσης της που περιέχει μεγάλες ποσότητες σκουριάς.

Η ανάγκη χρήσης φίλτρων νερού επομένως σχετίζεται με την απαλλαγή χλωρίου και ιζημάτων αποκλειστικά, που με κανέναν άλλον τρόπο δεν μπορεί να γίνει.

Έπειτα αν αναλογιστούμε ότι εκτός από το να πίνουμε το νερό το χρησιμοποιούμε και για να πλένουμε τα φαγώσιμα ή να μαγειρεύουμε αμέσως μεγαλώνει η ποσότητα που καταναλώνει μία οικογένεια σε καθημερινή βάση.

Πώς να επιλέξω το κατάλληλο φίλτρο;

Η αγορά σήμερα είναι γεμάτη από εταιρείες πώλησης φίλτρων νερού. Μερικές από αυτές αποσκοπούν μόνο στο κέρδος και δεν προσφέρουν υψηλής ποιότητας φίλτρανση.

Μία πρώτη συμβουλή είναι να αναζητήσετε φίλτρα επώνυμα και πιστοποιημένα για την ποιότητά τους με την κατάλληλη ένδειξη. Μην εμπιστεύεστε φίλτρα από ανεξάρτητους πωλητές παρά μόνο από εταιρείες, όπως η Brenta Shop.

Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα αφαιρούν τη γεύση και την οσμή του χλωρίου και δεν επιτρέπουν στην σκουριά και τα μικροσωματίδια να εισχωρούν στο ποτήρι σας. Έπειτα διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και δεν μειώνουν τη ροή του νερού.

Αν θέλετε φίλτρα αντίστροφης ώσμωσης διπλά και τριπλά φίλτρα κάτω πάγκου, επιλέξτε Brenta Shop, η νούμερο ένα εταιρεία για φίλτρα νερού στην Θεσσαλονίκη! Περισσότερα για τους τρόπους αποστολής και τα έξοδα, στο ηλεκτρονικό κατάστημα Brenta Shop.