5 Ανδρικά Ρολόγια που σου Προσθέτουν Κύρος

0
761

Λένε πως μπορείς να καταλάβεις πολλά από το ρολόι που φοράει ένας άνδρας. Γι’ αυτό πριν αγοράσεις το καινούριο σου ρολόι, σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με 5 ανδρικά ρολόγια που προτείνουμε σε όλους τους άντρες που θέλουν να αναδείξουν το στυλ τους και να προσθέσουν κύρος στην εμφάνισή τους και το στυλ τους.


Ένα ρολόι είναι κάτι παραπάνω από μια απλή κατασκευή ή ένδειξη χρόνου που μας βοηθάει εκείνη την ώρα στιγμιαία. Σίγουρα είναι ένας εντυπωσιακός μηχανισμός και περίπλοκος που διακοσμεί το χέρι ενός άντρας και τον συντροφεύει σε όλες τις στιγμές της ζωής του.

Ανδρικά ρολόγια και ρούχα μπορείτε να βρείτε στο rovo.gr, το οποίο είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με αφθονία ρούχων και μεγάλη ποικιλία σε ανδρικά παντελόνια, μπλουζάκια και αξεσουάρ σε προσιτές τιμές.

Δεν ξέρετε τι στυλ να διαλέξετε; Αυτά είναι μερικά ανδρικά ρολόγια που σας προτείνουμε:

Ρολόι Sloggi

Τα ρολόγια αυτά έχουν σχεδιαστεί για επίσημες περιπτώσεις καθώς και για καθημερινή χρήση. Χαρακτηρίζονται από την απλότητα του σχεδιασμού τους και την κομψότητά τους. Το χρώμα που έχει το υφασμάτινο λουράκι είναι ιδιαίτερο, πράγμα που θα κάνει εντύπωση και θα σας δώσει κομψότητα.

Καταδυτικό Ρολόι

Βασικό χαρακτηριστικό αυτών των ρολογιών είναι η ειδική στεφάνη που βοηθά τους δύτες να παρακολουθούν το χρόνο που περνάει κάτω από το νερό. Έχουν την ικανότητα να παραμένουν αδιάβροχα σε βάθος τουλάχιστον 100 μέτρων. Προτείνεται κυρίως για αθλητικό ντύσιμο αλλά δεν είναι αυτό απαραίτητο.

Μεταλλικό Ρολόι

Ένα βασικό χαρακτηριστικό αυτού του στυλ είναι το μεγαλύτερο μέγεθος, οι μεγαλύτεροι δείκτες με καθαρούς φωτεινούς αριθμούς. Ένα υπέροχο και διαχρονικό μοντέλο. Είναι τέλειο για επίσημες και καθημερινές εμφανίσεις. Είναι ένα ρολόι που θα σας δώσει κύρος και στυλ.

Ψηφιακό Ρολόι

Ένα ρολόι το οποίο προορίζεται για τους άντρες που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Οι πολλές λειτουργίες του το καθιστούν εύκολο στη χρήση. Είναι πολυλειτoυργικό και ταιριάζει σε όλα τα ντυσίματα. Από καθημερινό ντύσιμο μέχρι επίσημο.

Business Ανδρικό Ρολόι

Σχεδιασμένα για επαγγελματικές συναντήσεις κυρίως, έχουν υφασμάτινο λουράκι και συμπληρώνουν τέλεια το στυλ της καθημερινότητας.  Προσδίδει επίσης κύρος στο στυλ σας και σας δίνει ένα ιδιαίτερο στυλ.

Ψάχνετε περισσότερα ανδρικά ρολόγια ή ανδρικά αξεσουάρ. Θα βρείτε περισσότερα στο rovo.gr.