Τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας συζήτησαν για θέματα χωροταξίας και αστικού περιβάλλοντος

0
64

Η διαχείριση αλλεπάλληλων κρίσεων δεν αποπροσανατολίζει την κυβέρνησή μας από το μεταρρυθμιστικό της έργο.

Το νέο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας για τον «Εκσυγχρονισμό της χωροταξικής και πολεοδομικής νομοθεσίας» έρχεται να δώσει μεγαλύτερη αξία στην περιουσία των Ελλήνων προστατεύοντας ταυτόχρονα το περιβάλλον αλλά και να διευκολύνει τη χωροθέτηση επενδύσεων σε όλη την Ελλάδα υπηρετώντας τη βασική μας επιδίωξη για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας και οι επικεφαλής των Γραμματειών του κόμματος συζητήσαμε με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, αρμόδιο για θέματα χωροταξίας και αστικού περιβάλλοντος, Δημήτρη Οικονόμου τις βασικές πτυχές του σχεδίου νόμου.

Με πρωτοβουλίες όπως αυτή, σημαντικά νομοσχέδια της κυβέρνησης συζητούνται με την ηγετική ομάδα του κόμματος πριν πάρουν το δρόμο για τη Βουλή. Αναδεικνύονται έτσι οι βασικοί άξονες των νομοθετικών πρωτοβουλιών και ενσωματώνονται οι επισημάνσεις που συλλέγονται από τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος.

Στη συζήτηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Σταύρος Καλαφάτης , οι Βουλευτές Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα, Περικλής Μαντάς, Γιάννης Οικονόμου , Βασίλης Σπανάκης, ο Γενικός Διευθυντής της ΝΔ Γιάννης Μπρατάκος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης , ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, ο Εκπρόσωπος Τύπου Τάσος Γαϊτάνης, η Εκπρόσωπος Τύπου για περιφερειακά ΜΜΕ Έλενα Σώκου και ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου Νίκος Ρομανός.