Παιδικό δωμάτιο – Οι ιδέες που θα κάνουν τον τοίχο του απλά τέλειο!

0
129

Τα παιδιά καθώς μεγαλώνουν έχουν αναμνήσεις από το δωμάτιό τους! Πώς ήταν οι τοίχοι, τι παιχνίδια είχαν, πώς ήταν το κρεβάτι τους, τι χρώματα κυριαρχούσαν. Αν θέλετε να δημιουργήσετε για το παιδί σας έναν υπέροχο και φιλικό χώρο για τα πρώτα χρόνια της ζωής του, δεν έχετε παρά να βάλετε την φαντασία σας να δουλέψει και παράλληλα να δείτε τις νέες τάσεις που κυκλοφορούν.

Το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα διακοσμήσετε το δωμάτιο αυτό είναι το Α και το Ω. Τα παιδιά θέλουν να βλέπουν χρώματα, σχέδια, φιγούρες και να περιστοιχίζονται από χαρούμενα πρότυπα. Γι’ αυτόν τον λόγο σας προτείνουμε αντί να βάψετε τον τοίχο του παιδικού υπνοδωματίου να τον γεμίσετε με παιδικά πόστερ και αυτοκόλλητα τοίχου!

Πριν ξεκινήσουμε…

Μην ξεχνάτε ότι το παιδικό δωμάτιο θα πρέπει να είναι διακοσμημένο με τέτοιον τρόπο ώστε να σέβεται αφενός το παιδί στο σύνολό του και αφετέρου να του δημιουργεί θετικά συναισθήματα και να του επιτρέπει να γαλουχεί τις δεξιότητές του.

Παίρνουμε ιδέες από το πρωτοπόρο ηλεκτρονικό κατάστημα thinkart.gr και σας παρουσιάζουμε μερικές ιδέες που έχουν ήδη στολίσει πολλά παιδικά δωμάτια για φέτος με επιτυχία!

Αερόστατα

Το αυτοκόλλητο τοίχου με πολύχρωμα αερόστατα, φιογκάκια, κορδέλες και ζωάκια είναι μία ιδανική πρόταση και για αγοράκι και για κοριτσάκι. Υπέροχη ευκαιρία για να μάθει όχι μόνο τι είναι αερόστατο αλλά να κατανοήσει και μερικά από τα πιο γνωστά ζώα που θα συναντήσει αργά ή γρήγορα σε παραμύθια.

Αναστημόμετρο

Θα λατρέψει την προβοσκίδα του ελέφαντα, η οποία μπορεί να μετράει παράλληλα και το ύψος του που μέρα με την μέρα αυξάνεται! Το αυτοκόλλητο ελεφαντάκι θα κάνει την μέρα σας πολύ όμορφη. Κατασκευασμένο από premium αυτοκόλλητο βινύλιο τοίχου – peel and stick, που εγγυάται την ανώτερη ποιότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Γενικά τα αυτοκόλλητα τοίχου Think Art είναι ποιοτικά και πολύ εύκολο να κολλήσουν στη λεία επιφάνεια του τοίχου.

Ξύλινα πόστερ

Τα ξύλινα παιδικά πόστερ με ζωάκια είναι ένας πολύ έξυπνος τρόπος να ομορφύνετε το παιδικό δωμάτιο. Προτείνουμε γουρουνάκια και καμηλοπαρδάλεις που σίγουρα θα εξάψουν το ενδιαφέρον των παιδιών σας. Δείτε εδώ και εδώ περισσότερες λεπτομέρειες.
Τα ξύλινα πόστερ αποτελούνται από υψηλής ποιότητας πιστοποιημένη plywood ξυλεία, με πάχος υλικού 15 mm και 25 mm.