Γυναικείες μπότες και μποτάκια που επικεντρώνονται στην άνεση!

0
425

Η άνεση στη καθημερινότητά μας είναι πάρα πολύ σημαντική. Από τα ρούχα μέχρι τα παπούτσια η κάθε γυναίκα θέλει να είναι άνετη, χωρίς να θυσιάζει το στυλ και την θηλυκότητά της. Για να γίνει αυτό θα πρέπει οι επιλογές της να είναι προσεκτικές στα ψώνια της.

Φέτος τον χειμώνα, ψάξαμε και βρήκαμε γυναικεία μποτάκια και μπότες για να περπατάτε και να πετάτε. Από την ποικιλία Shoemart λοιπόν, δείτε τα προτεινόμενα σχέδια σε γυναικεία παπούτσια.

Μποτάκια με λίγο τακούνι

https://www.shoemart.gr/image/cache/catalog/product/58676-2188×3000.jpg

Μπορείτε να τα φορέσετε με καλό παντελόνι, με μία φούστα, με το τζιν σας, με το mini ή maxi φόρεμά σας. Τα μποτάκια αστραγάλου είναι παπούτσια πολύ αγαπητά στο γυναικείο κοινό λόγω του στυλ τους και της διαφορετικότητάς τους. Η μπορντώ απόχρωση είναι πολύ σοφιστικέ και μπορεί να υποστηρίξει τέλεια το outfit σας. Συνδυάστε το με μία τσάντα στην ίδια απόχρωση και θα έχετε δημιουργήσει ένα πρωτότυπο, καθημερινό αλλά και βραδινό σύνολο που θα ενθουσιάσει τα πλήθη. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για την αγορά σας.

Μπότες ως το γόνατο

https://www.shoemart.gr/image/cache/catalog/product/61423-2188×3000.jpg

Οι μπότες είναι από τις πιο διαχρονικές προτάσεις που μπορεί να υιοθετήσει μια γυναίκα. Παλαιότερα επικρατούσε η άποψη ότι όσο πιο ψηλό τακούνι έχει η μπότα τόσο καλύτερη είναι. Πλέον οι γυναίκες θέλουν να φορούν παπούτσια βολικά, να είναι από το πρωί ως το βράδυ έξω και να μην τους νοιάζει το κρύο ή να τους χτυπάει το παπούτσι. Οι μαύρες μπότες Suede με τρακτερωτό πάτο είναι από τις πιο daily και τις πιο hot της σεζόν. Φοριούνται με κάθε σας ρούχο και φυσικά όλες τις ώρες της ημέρας. Τις θέλετε; Πατήστε εδώ.

Ξεκινήστε τις online αγορές σας, με ένα κλικ από το Shoemart!