Με χαμόγελα και ενθουσιασμό η συνέλευση του Ελληνικού Τμήματος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων – Νέο Δ.Σ. – Ξανά στο τιμόνι η Σάγια Τσαουσίδου

0
696

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Σωματείου «Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και Διαφάνεια των ΜΜΕ» είχαμε το Σάββατο στην Αθήνα. Διάκριση για το eurozoi.gr και το argonafplia.gr , αφού επανεξελέγη ο Μιχάλης Καζάς στο Διοικητικό Συμβούλιο και η Βασιλική Ντουφεξή εξελέγη στο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

 

Μέλη του Σωματείου από ολόκληρη την Ελλάδα , αλλά και άλλοι που ψήφισαν με εξουσιοδοτήσεις από μακριά, αφού οι αποστάσεις και οι συνθήκες του κορονοϊού ακόμη δεν επέτρεψαν σε όλους να είναι παρόντες, πήραν μέρος στην εκλογική διαδικασία εκλογής των νέων μελών της διοίκησης του Σωματείου.

Τις επόμενες ημέρες τα μέλη που εξελέγησαν για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεδριάσουν για να καθορίσουν την σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου.

 

Να αναφερθεί ότι για μια ακόμη φορά τα μέλη τίμησαν την Πρόεδρο του Ελληνικού Τμήματος και Διεθνή Πρόεδρο κα Σάγια Τσαουσίδου, η οποία επανεκλέχθηκε πανηγυρικά.

Επίσης να αναφερθεί ότι το Διεθνές Συνέδριο της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων διοργανώνεται τον προσεχή Σεπτέμβριο στην Στερεά Ελλάδα. Αναμένεται να το παρακολουθήσουν πλην των Ελλήνων και πολλές δεκάδες ξένων δημοσιογράφων που θα έλθουν στην Ελλάδα και εκτός από τις διαδικασίες του Συνεδρίου θα παρακολουθήσουν πολιτιστικά γεγονότα, θα επισκεφτούν Ελληνικές επιχειρήσεις και θα γευτούν την Ελληνική Κουζίνα.

Από την χθεσινή εκλογική διαδικασία εξελέγησαν:

Διοικητικό Συμβούλιο

Ησαΐα Τσαουσίδου
Ρόδης Λάμπρος
Ντίνη Ευστρατία
Νικολαΐδου Μύρνα
Καζάς Μιχάλης
Juli Ndriko
Σφαέλος Παναγιώτης

Αναπληρωματικοί
Λάτσας Σπύρος
Δεμερτζής Λάμπρος

Εξελεγκτική Επιτροπή

Κουτρουμάνος Βασίλειος
Δημήτρης Κανναβός
Ελένη Κυροπούλου (Lena Kyropoulos)

Αναπληρωματικός
Γκάτζιος Αναστάσιος

Πειθαρχικό Συμβούλιο

Ντουφεξή Βασιλική
Σιάφης Γεώργιος
Μπεχράκης Νεκτάριος

Αναπληρωματική
Βενιζέλου Ευγενία

Καθήκοντα Εφορευτικής Επιτροπής εκτέλεσαν: Ο πρόεδρος κ. Μιχαλακάκος Γεώργιος και τα μέλη κα Τσιάβου Ελένη και Πορέτσης Χάρης.