Oικιακές και επαγγελματικές μοκέτες Decostar – Σειρές που θα λατρέψετε, σε οικονομικές τιμές

0
353

Για την ολοκληρωμένη διακόσμηση των επαγγελματικών χώρων, ένα απαραίτητο στοιχείο που δεν πρέπει να λείπει είναι η τοποθέτηση μιας μοκέτας ή ενός χαλιού στο δάπεδο. Αμέσως προσφέρει ζεστασιά και οικειότητα, άνεση και ολοκλήρωση.

Οι οικιακές και επαγγελματικές μοκέτες και τα χαλιά της Decostar είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα για τον χώρο σας.

Industrial design που θα ταιριάξει στην επαγγελματική σας στέγη

https://cdn.decostar.gr/wp-content/uploads/2021/06/Cover_4000.jpg

Κάθε μέρα πολλοί εισέρχονται και εξέρχονται του επαγγελματικού χώρου. Η αυξημένη κίνηση μπορεί να αφήσει λεκέδες στο πάτωμα ή στον τάπητα, γι’ αυτό το χαλί που πρέπει να χρησιμοποιήσετε χρειάζεται να έχει ορισμένα χαρακτηριστικά και να πληροί κάποια κριτήρια. Βρείτε στην μεγάλη ποικιλία decostar όλες τις μοκέτες που προορίζονται για βαριά επαγγελματική χρήση, με σύνθεση από 100% Polyamide και βραδύκαυστες. Ακόμα κι αν έχετε επιδαπέδια θέρμανση οι επαγγελματικές μοκέτες είναι κατάλληλες.

Οικιακές μοκέτες πολυτελείας

Προτείνουμε να επιλέξετε για την οικία σας και ιδιαίτερα για το σαλόνι σας, οικιακές μοκέτες με ψηλό πέλος, ιδιαίτερη soft υφή και υπόστρωμα twinback. Είναι μονόχρωμες, σε υπέροχες αποχρώσεις, αντιολισθητικές με όλες τις ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις.

Χαλιά μηχανής – Άμεση & ολοκληρωμένη λύση

Στις διαστάσεις που επιθυμείτε με προέλευση κυρίως από την Τουρκία, τα χαλιά μηχανής φέρνουν την επανάσταση στο design του χώρου, ζεσταίνοντάς τον και οριοθετώντας τον. Βρείτε τα μέσα από μία μεγάλη ποικιλία! Υφαντά σχέδια σε όποια διάσταση επιθυμείτε.

Γιατί να επιλέξετε decostar;

  • Είναι μία εταιρεία χρόνων με μεγάλο και σοβαρό πελατολόγιο
  • Προσφέρει σταθερές τιμές
  • Η εξυπηρέτηση είναι άμεση

Μπείτε άμεσα στην Decostar και επωφεληθείτε των εξαιρετικών προσφορών και προϊόντων!