Katoikein: Το νέο e-shop σας περιμένει να το ανακαλύψετε με χιλιάδες κωδικούς λευκών ειδών!

0
536

Δώστε στο σπίτι σας άλλη πνοή, επιλέγοντας και αλλάζοντας τα λευκά είδη όσο πιο συχνά μπορείτε. Χρησιμοποιήστε στο σαλόνι σας ριχτάρια διαφορετικά ανά εποχή, αλλάξτε το γιορτινό τραπεζομάντηλο φέτος στις γιορτές, μεταμορφώστε το κρεβάτι σας με ένα νέο κουβερλί σε σετ με μαξιλαροθήκες, κάντε τη διαφορά με ένα πουπουλένιο πάπλωμα φέτος τον χειμώνα, χαρίστε ζεστασιά και θαλπωρή στο μικρό σας με προίκα μωρού στα μέτρα σας, αλλάξτε μικρές λεπτομέρειες στην κουζίνα σας όπως πετσέτες και αξεσουάρ μαγειρέματος για να ξεκινάτε την προετοιμασία γεύματος με περισσότερη όρεξη. Κάθε εποχή, κάτι νέο σας περιμένει σε ένα από τα πιο γνωστά και εγγυημένης ποιότητας καταστήματα λευκών ειδών!

 

Στο νέο ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ μπορείτε να βρείτε λευκά είδη σε μία τεράστια ποικιλία με πρωταγωνιστές brands όπως ΚΕΝΤΙΑ, Guy Laroche, Polo Club, Das Home, Anna Riska.

Για ένα σπίτι προσιτό σε όλη την οικογένεια

Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά, γι’ αυτό και εμείς στο ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ έχουμε δημιουργήσει στο νέο μας online κατάστημα όλα τα απαραίτητα «φίλτρα» για να μπορείτε να βρείτε αυτό ακριβώς που αναζητάτε σε μέγεθος, απόχρωση, στυλ και τιμή.

Καλύπτουμε κάθε ένα δωμάτιο του σπιτιού σας αλλά και του εξωτερικού σας χώρου, με λευκά είδη, διακοσμητικά, έπιπλα, μικροέπιπλα, χαλιά, φωτιστικά, ώστε ο χώρος σας να παραμένει συνεχώς μοντέρνος, ανανεωμένος και ιδιαίτερος.

Οφέλη των ηλεκτρονικών σας αγορών από katoikein.com

  • Κερδίζετε Δωρεάν μεταφορικά και Αντικαταβολή για αγορές από 19€ και άνω
  • Επωφελείστε συνεχώς από εκπτώσεις σε διάφορες δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων
  • Απολαμβάνετε την New collection πρώτοι και με μεγάλη διαθεσιμότητα
  • Παίρνετε ιδέες από την ενότητα Shop the Look, στην οποία συνδυάζουμε είδη που μπορείτε να αγοράσετε μαζί
  • Διαβάζετε χρήσιμα άρθρα από το Blog
  • Η αποστολή είναι άμεση

Που θα βρείτε το κατάστημα: Ανατολικής Ρωμυλίας 93, Πετρούπολη

Τηλέφωνο: 210 5062 245

Μπείτε τώρα στον κόσμο του ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ!