Εσείς ποιο eponymorouxo θα επιλέξετε;

0
128

Τι θα βάλω πάλι σήμερα; Δεν έχω τίποτα στην ντουλάπα μου…είναι μερικές από τις φράσεις που ξεστομίζουμε μόλις χρειαστεί να ντυθούμε για να βγούμε έξω από το σπίτι. Συνήθως ο μονόλογος καταλήγει με τη φράση Πρέπει να πάω για ψώνια…και εμείς θα συμφωνήσουμε. Κάθε βόλτα για ανανέωση της γκαρνταρόμπας ανανεώνει και τη διάθεσή μας! Ας δούμε τα νέα σχέδια και χρώματα που έχουν να μας προτείνουν τα πιο γνωστά brands.

 

Ανδρικά t-shirt για ανάλαφρες εμφανίσεις

Κάθε ντουλάπα πρέπει να διαθέτει πολλά ανδρικά t-shirt καθώς είναι η εύκολη λύση σε κάθε εμφάνιση. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ και είναι πολύ άνετα. Ένα ιδιαίτερο σχέδιο είναι το ανδρικό t-shirt RALPH LAUREN σε navy ριγέ κόκκινο σχέδιο. Αυτή η λεπτομέρεια του δίνει έξτρα πόντους για μια άψογη εμφάνιση.

Ποικιλία επιλογών σε γυναικεία t-shirt

Απλά, κομψά και ευκολοφόρετα τα γυναικεία t-shirt μπορούν να συνδυαστούν με σορτσάκια, παντελόνια τζην ή υφασμάτινα, φούστες, σαλοπέτες…και με ό,τι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε. Το t-shirt από την TOMMY HILFIGER αποτελεί μια προσιτή πολυτέλεια που μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Άνετο και 100% βαμβακερό θα σας χαρίσει χαλαρές και στιλάτες εμφανίσεις κάθε φορά που θα το επιλέγετε.

Ανδρικά παντελόνια για τέλεια εφαρμογή

Ένα βασικό κομμάτι της εμφάνισης ενός άνδρα είναι τα ανδρικά παντελόνια. Μπορεί να είναι υφασμάτινο, τζιν, λινό ή chino. Το σημαντικότερο είναι να εφαρμόζει ακριβώς στα μέτρα του καθενός και να είναι άνετο. Το chino ανδρικό παντελόνι BOSS συνδυάζει τα παραπάνω και προσφέρει άψογο look για κάθε περίσταση και ώρα της ημέρας.

Γυναικεία παντελόνια για cool εμφανίσεις

Τα γυναικεία παντελόνια αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι της γυναικείας συλλογής καθώς μπορούν να φορεθούν παντού και πάντα ανάλογα με το σχήμα και το ύφασμα. Το PEPE JEANS γυναικείο παντελόνι μπορεί να επιλεγεί σε διάφορες περιστάσεις αν το πλαισιώσετε με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Μπορείτε να βάλετε ένα πουκάμισο ή ένα lingerie τοπάκι και με ένα ζευγάρι παπούτσια με τακούνι να φορεθεί σε μια πιο επίσημη περίσταση. Φορέστε το με ένα μακό μπλουζάκι και φλατ παπούτσια για πιο καθημερινές εμφανίσεις.

Επιλέξτε τα κομμάτια ή τους συνδυασμούς που λείπουν από τα δικά σας σύνολα και ταιριάξτε τα με την προσωπικότητά σας. Ένα είναι σίγουρο…πώς θα εντυπωσιάσετε και το πιο απαιτητικό κοινό με τις αγορές σας από το eponymarouxa.gr με ένα κλικ στην πόρτα σας!