Εκκίνηση για το Catamarans Cup International o διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας για catamaran κρουαζιέρας

0
174
Catamarans

Το Catamarans Cup International, o διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας για catamaran κρουαζιέρας, επιστρέφει δυναμικά στα ιστιοπλοϊκά δρώμενα μετά την περσινή επιβεβλημένη αναβολή του λόγω πανδημίας.

Η Istion Yachting μετά από μία αξέχαστη επετειακή διοργάνωση δέκα χρόνων το 2019, δίνει και πάλι εκκίνηση στον εξαιρετικά δημοφιλή αγώνα το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2021, φιλοξενώντας περίπου 300 συμμετέχοντες από 15 χώρες.

Συνδυάζοντας ιστιοπλοϊκή δράση και τελετές βράβευσης με παράπλευρες εκδηλώσεις, διασκέδαση και χαλαρωτικές διακοπές, το Catamarans Cup είναι ανοιχτό τόσο σε έμπειρους ιστιοπλόους όσο και σε οικογένειες ή παρέες χωρίς προηγούμενη ιστιοπλοϊκή εμπειρία.

Τα φιλόξενα νησιά του Σαρωνικού, των Ανατολικών Κυκλάδων αλλά και οι παράκτιοι προορισμοί του Αργολικού κόλπου καλωσορίζουν κάθε χρόνο τα σκάφη του αγώνα και υποστηρίζουν θερμά το γεγονός.

Για να δείτε την συνολική εμπειρία του Catamarans Cup, πατήστε εδώ.

Ένας δημοφιλής προορισμός με ανταγωνιστικό χαρακτήρα! 
Φέτος οι Ανατολικές Κυκλάδες υπόσχονται ιστιοδρομίες με δράση και διασκεδαστικές εκδηλώσεις, τηρώντας πάντα τα τρέχοντα επιδημιολογικά μέτρα πρόληψης.

Αθήνα – Κέα – Κύθνος – Ύδρα – Πόρος
Για να δείτε το πρόγραμμα και χάρτη διαδρομών του 11ου Catamarans Cup πατήστε εδώ.

Ενημερωθείτε για τη διεξαγωγή του φετινού αγώνα ή περιηγηθείτε στις προηγούμενες διοργανώσεις στην ιστοσελίδα www.catamaranscup.com

Ευχαριστούμε πολύ
Με εκτίμηση