Σταυρός βάπτισης: η ώρα του νονού και της νονάς!

0
313

Αυτή η περίοδος είναι γεμάτη από βαπτίσεις! Πολλοί γονείς που τα μωράκια τους γεννήθηκαν μέσα στον χειμώνα ή την άνοιξη, επιλέγουν τους φθινοπωρινούς μήνες για να τα βαπτίσουν και να δοθεί επίσημα το όνομα σε αυτά.

Εξάλλου ο καιρός ευνοεί και είναι ιδανικό το σκηνικό για εξωτερικό στολισμό, προκειμένου να είναι όλα παραμυθένια στη βάπτιση του μωρού.

Οι ετοιμασίες είναι αρκετές: από τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες ως τα ρουχαλάκια, τα λαδόπανα, τη λαμπάδα και φυσικά τον βαπτιστικό σταυρό, τον οποίο πρέπει να έχει αγοράσει ο νονός ή η νονά και να τον φορέσει στον νεοφώτιστο την ώρα του μυστηρίου.

Σταυρός βάπτισης

Ο σταυρός βάπτισης είναι ένα σημαντικό έξοδο για τους νονούς, γι’ αυτό και ξεκινούν από νωρίς την αναζήτησή του. Οι περισσότεροι κοιτάζουν να είναι ένας σταυρός κομψός που θα μπορέσει το παιδί να τον φορέσει και αργότερα ως κόσμημα αλλά να είναι ταυτόχρονα μέσα στο απαιτούμενο budget τους. Τα τελευταία χρόνια οι βαπτιστικοί σταυροί, ως ένα προϊόν αργυροχρυσοχοΐας, ακολουθούν τις τάσεις της μόδας στο κόσμημα και έτσι μπορείτε να βρείτε μια πληθώρα σχεδίων όχι μόνο σε κλασικές γραμμές αλλά μάλιστα τα σχέδια να διαχωρίζονται σε αγορίστικα και κοριτσίστικα.

Σταυρός βάπτισης

Έτσι μπορείτε να βρείτε όμορφους βαπτιστικούς σταυρούς με αλυσίδα σε λευκόχρυσο, κίτρινο χρυσό, ροζ gold ή και μοντέρνα διχρωμία ανάλογα το βαφτιστήρι που έχετε. Στο kosmima24 γνωρίζουν ακριβώς τις ανάγκες μιας βάπτισης και έχουν φροντίσει να διώξουν το άγχος από κάθε νονό και νονά προσφέροντας μια υπέροχη συλλογή από σταυρούς βάπτισης! Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα kosmima24.gr και ανάλογα το φύλο του παιδιού, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σταυρό βάπτισης για αγόρι ή για κορίτσι. Όλοι οι σταυροί είναι χειροποίητοι, κατασκευασμένοι στο ιδιόκτητο εργαστήρι του kosmima24 με ιδιαίτερη φινέτσα και λεπτομέρεια. Το εύρος τιμών είναι πολύ μεγάλο και ανάλογα την οικονομική δυνατότητά του κάθε νονός μπορεί να διαλέξει έναν σταυρό 9, 14 ή 18 καρατίων.

Σταυρός βάπτισης

Στο kosmima24.gr θα βρείτε σίγουρα αυτό που ψάχνετε κάνοντας μια λαμπερή προσθήκη στο μυστήριο της βάπτισης! Κάθε παραγγελία αποστέλλεται σε πολυτελή συσκευασία δώρου με δωρεάν έξοδα σε όποιο σημείο της Ελλάδας βρίσκεστε!