Παιδοκαρδιολόγος στην Κόρινθο

0
168
Παιδοκαρδιολόγος

Είναι απίστευτο ότι οι περισσότεροι γονείς δεν έχουμε σκεφτεί ποτέ να εξετάσουμε το πιο σημαντικό ζωτικό όργανο του παιδιού μας, την καρδιά του.

Πρόσφατα, η παιδίατρός μας, “άκουσε” ένα μικρό φύσημα στον Οδυσσέα και μου σύστησε να κάνουμε έναν ολοκληρωμένο καρδιολογικό έλεγχο για να δούμε αν ήταν τυχαίο ή όχι. Επισκεφθήκαμε το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών και την Παιδοκαρδιολόγο, κ. Eυγενία Μπέη, και συζήτησα μαζί της όλα εκείνα που απασχολούν τους γονείς σχετικά με την καρδιά του παιδιού τους.

Στο παιδοκαρδιολογικό τμήμα του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών αξιολογούνται παιδιά από τη νεογνική έως και την εφηβική ηλικία. Αυτό σημαίνει πως τα παιδιά που προσέρχονται εκεί είτε επειδή ο παιδίατρός τους ακούει κάποιο καρδιακό φύσημα είτε επειδή το ίδιο το παιδί παρουσιάζει κάποιο καρδιολογικό σύμπτωμα, όπως ταχύπνοια ή ανεπαρκή πρόσληψη βάρους στα μικρότερα παιδιά – «πόνο στο στήθος» ή λιποθυμικό επεισόδιο στα μεγαλύτερα – εξετάζονται λεπτομερώς για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει. Ταυτόχρονα, στις εγκαταστάσεις του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών, στο τακτικό εξωτερικό παιδοκαρδιολογικό ιατρείο πραγματοποιείται και ο προληπτικός έλεγχος παιδιών της προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Να πώς κάναμε εμείς την εξέταση! Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Η Ευγενία Μπέη, νέα Παιδοκαρδιολόγος στην Κόρινθο , θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που σας απασχολούν

Δρ. ΜΠΕΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ | ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ
Τηλ. Επικονωνίας : 213 0888 847
ΑΘΗΝΑ : Λ. Κηφισίας 18, 115 26, Αθήνα
ΝΑΥΠΛΙΟ : Ασκληπιού 1, 211 00 Ναύπλιο
Παιδοκαρδιολογος, Κορινθος

 

ANVETO MARKETERS