Έφοδος των αρχών στο σπίτι της Καϊλή, συνελήφθη για διαφθορά ο σύντροφός της!

0
101
Εύα Καϊλή

Υπό ανάκριση φέρεται να βρίσκεται η Εύα Καιλή στις Βρυξέλλες από τις ευρωπαϊκές αρχές για ζητήματα διαφθοράς, σύμφωνα με τη βελγική Le Soir.

Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Εύα Καϊλή, ερευνάται για διαφθορά από το Κατάρ!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την βελγικά «Le Soir» το πρωί της Παρασκευής και στη συνέχεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 15 έρευνες από πράκτορες της Κεντρικής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Διαφθοράς στις Βρυξέλλες και τέσσερα άτομα, που θεωρούνται ύποπτα, συνελήφθησαν για ανάκριση από ερευνητές με επικεφαλής τον ανακριτή Μισέλ Κλέζ.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται ο Λούκα Βισεντίντι, νεοεκλεγείς γενικός γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων, ο πρώην ευρωβουλευτής του S&D Pier-Antonio Panzeri, καθώς και ο F.G., πρώην κοινοβουλευτικός βοηθός του κ. Panzeri, νυν υπάλληλος της ομάδας S&D και σύντροφος της κας Εύας Καϊλή.

Η έφοδος των αρχών στο σπίτι της Καϊλή

Η τελευταία, ηλικίας 44 ετών, πρώην παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης και ευρωβουλευτής από το 2014, βρέθηκε επίσης στο στόχαστρο των ερευνητών, όπως έμαθαν η Le Soir και η Knack. Το σπίτι της ερευνήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής και προσήχθη για ανάκριση. Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε από την ομοσπονδιακή εισαγγελία.

Να τονίσουμε ότι η Καϊλή δεν συνελήφθη γιατί είναι ευρωβουλευτής. Ο μόνος τρόπος για να συλληφθεί ένας βουλευτής που προστατεύεται από ασυλία είναι να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω.

Άμεσα ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο διέγραψε την Εύα Καϊλή, με απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη, με τον οποίον φέρεται να μην είχε και τις καλύτερες σχέσεις.

πηγη lawandorder.gr