Νυχτερινή ζωή στο κέντρο της Αθήνας – Ένα καταπληκτικό tour για κάθε τουρίστα!

0
84

Η αθηναϊκή πρωτεύουσα δεν θα σας χαρίσει μόνο άπλετη ιστορία, τέχνη και μνημεία αλλά και πολύ έντονη νυχτερινή ζωή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Πριν έρθετε στην Ελλάδα, σίγουρα έχετε ακούσει για τα μπαράκια, τα μπουζούκια, τα πανηγύρια και την δυνατή μουσική κάθε βράδυ στις αθηναϊκές γειτονιές που φημίζονται για τη νυχτερινή ζωή!

Ακόμα και οι πιο απαιτητικοί τουρίστες μπορούν να διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όποια κι αν είναι τα γούστα τους στο στυλ διασκέδασης και το ποτό.

Με το tour του Blue Travelista θα ανακαλύψετε μοντέρνες γωνιές, beach club, lounge bar, indie bar, ροκιές, διάσημους DJs αλλά και παραδοσιακή μουσική. Θα διασκεδάσετε σαν Αθηναίος και θα γλεντήσετε μέχρι πρωίας.

Το βράδυ σας, θα ξεκινήσει με πολλά είδη μουσικής, γνωρίζοντας από πολύ κοντά τον φιλικό και γενναιόδωρο χαρακτήρα των Ελλήνων, διασκεδάζοντας μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα, με τοπικά έθιμα και ελληνικούς μεζέδες.

Μέχρι να τελειώσει το tour , στο οποίο θα συνοδεύεστε από έναν αγγλόφωνο γνώστη της ελληνικής κουλτούρας, θα έχετε απολαύσει την ζωντανή νυχτερινή ζωή της Αθήνας, όπως κάνουν οι ντόπιοι.

Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε δύο από τις πιο μοντέρνες γειτονιές της Αθήνας, αγκαλιάζοντας έναν τρόπο ψυχαγωγίας που θα σας ανοίξει την καρδιά.

  • Σημείο συνάντησης, η υπέροχη πλατεία Μοναστηρακίου
  • Δυνατότητα συμμετοχής σε άτομα άνω των 18 ετών

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για αυτό το υπέροχο νυχτερινό τουρ που ξεκινάει στην σκιά της Ακρόπολης, μέσα από το επίσημο site Blue Travelista, από το οποίο μπορείτε να κλείσετε εκδρομές σε μέρη ιστορικού ενδιαφέροντος και κοντινά νησιά στην Αθήνα!

Περισσότερα για τιμές, tour και εκδρομές από μόνο στο bluetravelista.com.