Έπιπλα φαρμακείου για την ανακαίνισή του από την καλύτερη εταιρεία

0
459

Το φαρμακείο σας χρειάζεται ανακαίνιση; Αλλά δεν έχετε ιδέα πώς να το γεμίσετε με καινούργιο εξοπλισμό που να μπορεί να μεταμορφώσει το κατάστημά σας σε σύγχρονο, μοντέρνο και ανακαινισμένο σωστά και λειτουργικά;

 

Η εταιρεία Forma Pouranis είναι εδώ για να σας χαρίσει τις καλύτερες συμβουλές και να αλλάξει όλη τη καθημερινότητά σας, στο φαρμακείο σας. Ο επαγγελματικός σας χώρος θα γίνει ανταγωνιστικός και εσείς σαν επαγγελματίας θα γίνετε πιο γνωστός και πιο έμπιστος.

Θα υπάρχει μεγαλύτερος χώρος για περισσότερα προϊόντα και θα είναι όλα ταξινομημένα σωστά στα ράφια, σε ειδικά έπιπλα φαρμακείου που εκθέτουν με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα σας και σας βολεύουν στην αποθήκευση και στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.

Από την πρώτη στιγμή που θα έρθουν οι ειδικοί συνεργάτες στον χώρο σας, θα τον μελετήσουν και θα σας προτείνουν τι είναι πιο συμφέρον και πιο σωστό, ανάλογα με τα τετραγωνικά του χώρου και τις ανάγκες που θέλετε να σας εξυπηρετήσουν.

Ρομποτικά συστήματα

Ανάμεσα στα ρομποτικά συστήματα είναι οι συρταριέρες της σειράς προϊόντων Robo MeDi B.T.C. Αποτελούν ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά και μπορούν να καλύψουν τις μεγαλύτερες ανάγκες, με πλήρη εποπτεία φαρμακείου σε πραγματικό χρόνο. Με αυτό το έπιπλο μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα προϊόντα ακόμα και σε διακοπή ρεύματος.

Πάγκοι

Ανάμεσα στους πάγκους φαρμακείου θα βρείτε πολλά ιδιαίτερα κομμάτια ώστε να αλλάξετε την υποδοχή και το βασικό έπιπλο στο οποίο καθημερινά θα γίνονται όλες οι συναλλαγές.

Εκτός από τους πάγκους, το προσωπικό θα σας προτείνει μία σειρά από ειδικά τροχήλατα μικρά και μεγάλα έπιπλα που θα σας βοηθούν στις μετακινήσεις και στην εύκολη αποθήκευση.

Τέλος, σε μία ανακαίνιση δεν νοείται να μην εγκαταστήσετε και τα κλασικά ράφια σύγχρονης σχεδίασης, που μπορούν να περικλείουν ακόμα και ολόκληρο τον τοίχο σας.

Για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για την ανακαίνιση του φαρμακείου σας, επιλέξτε Forma Pouranis. Βρείτε περισσότερα για ανακαίνιση φαρμακείου με έπιπλα κορυφαίας ποιότητας.