Πότε είναι τελικά η ώρα να επισκεφθείτε ένα κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης;

0
73

Για να θεωρηθεί επιτυχής μία εξωσωματική γονιμοποίηση, σημαίνει ότι το ζευγάρι θα έχει περάσει από πολλά στάδια εκ των οποίων πολύ σημαντικά είναι η ωοληψία, η εμβρυομεταφορά κ.α.


Το κέντρο εξωσωματικής Neogenesis στην Αθήνα, έχει βοηθήσει πολλά ζευγάρια να ξεπεράσουν το πρόβλημα της υπογονιμότητας και να φέρουν ένα γερό μωρό στον κόσμο.

Ποιες είναι οι απόλυτες και οι σχετικές ενδείξεις όπου ένα ζευγάρι επιλέγει τη λύση της εξωσωματικής;

Κάποιες παθολογικές καταστάσεις δεν δύναται να ξεπεραστούν εύκολα, άρα η εξωσωματική ξεπερνάει πολλά από τα προβλήματα. Οι σοβαρές ενδείξεις λοιπόν είναι η απόφραξη σαλπίγγων και η έλλειψη σπερματοζωαρίων από τον άνδρα.

Σχετικές ενδείξεις οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην λύση της εξωσωματικής είναι η μεγάλης διάρκειας υπογονιμότητα, η οποία ξεπερνάει τον ενάμιση χρόνο, η μεγάλη ηλικία της γυναίκας ή η αποτυχία άλλων μεθόδων υποβοηθούμενης αναπαραγωγής πιο μη παρεμβατικών. Επίσης δεν αποκλείεται η βαριά ενδομητρίωση να αποτελεί ένα εμπόδιο.

Συνήθως παρατηρούνται δύο τρόποι εξωσωματικής. Ο ένας αφορά την τοποθέτηση των ωαρίων και των σπερματοζωαρίων μαζί περιμένοντας την γονιμοποίηση και ο άλλος είναι το σπερματοζωάριο, το οποίο εισχωρεί τεχνητά απευθείας στο ωάριο.

Ποια μέθοδος είναι κατάλληλη, εξαρτάται από τη δύναμη του σπέρματος και από το ποιο είναι το αίτιο υπογονιμότητας του ζευγαριού.

Ποια είναι η αποτελεσµατικότητα της εξωσωματικής;

Οι πιθανότητες σύλληψης σε ένα αξιόπιστο κέντρο εξωσωματικής είναι πολλές. Βεβαίως σημαντικό είναι να γνωρίζετε κάποια πράγματα για το κέντρο και τις επιτυχίες που είχε μέχρι τώρα και σε τι ποσοστά.

Στο Neogenesis μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας, για να μάθετε και να ρωτήσετε ό,τι χρειάζεστε για να αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε στην εξωσωματική ή όχι.

NEOGENESIS

Κέντρο Εξωσωματικής & Γονιμότητας Αθήνα