Τι είναι ο συμπυκνωτής οξυγόνου και τι προσφέρει στον ασθενή

0
225

Όσοι ασθενείς υποφέρουν από αναπνευστικές παθήσεις, ΧΑΠ, υπνική άπνοια έχουν ανάγκη από βοηθήματα που να τους παρέχουν καλύτερη ποιότητα ζωής και ευκολία στην καθημερινή αναπνοή τους.


Οι συμπυκνωτές οξυγόνου είναι ένα από αυτά τα μηχανήματα που χρειάζεστε για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις δυσχέρειες της αναπνοής. Δηλαδή είναι μία συσκευή που παράγει οξυγόνο σε μορφή αερίου και μπορεί να διατεθεί και σε κατ’ οίκον χρήση. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι ο συμπυκνωτής μπορεί να προσφέρει οξυγόνο πάνω από 90%.

Ο συμπυκνωτής οξυγόνου αντέχει σε 24ωρη λειτουργία, χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να χρειαστεί κάποιο service. Η συντήρηση που χρειάζεται είναι μικρή, δηλαδή μία φορά την εβδομάδα καθαρισμό φίλτρου και αλλαγή του φίλτρου κάθε 10.000 ώρες λειτουργίας.

Ο αέρας που φτάνει τελικά στην μύτη, έχει πρώτα υγρανθεί ώστε να διαπερνάει αβίαστα και να μην ερεθίζει καθόλου στον στοματοφαρυγγική κοιλότητα. Μπορείτε να προμηθευτείτε τον συμπυκνωτή μέσω ΕΟΠΥΥ από αρμόδιους φορείς.

Μπορείτε να νοικιάσετε κιόλας έναν συμπυκνωτή τελευταίας τεχνολογίας. Δείτε εδώ περισσότερα μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα ANG MEDICALS, το οποίο σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε όλες τις συσκευές οξυγόνου.

Νεφελοποιητής

Στην παροχή οξυγόνου ένας ασθενής μπορεί να χρειάζεται και νεφελοποιητή, για να λαμβάνει τα φάρμακα καλύτερα.

Ο νεφελοποιητής Gamma είναι άμεσα διαθέσιμος, σε οικονομική τιμή, να έρθει στον χώρο σας!

Βρείτε συσκευές οξυγόνου από την ANG Medicals, υποστηρίζουμε κάθε σας ανάγκη για οξυγονοθεραπεία κατ’ οίκον και σας προσφέρουμε εκπτώσεις και προνομιακά πακέτα μέσω ΕΟΠΥΥ.

Επίσης φροντίζουμε ώστε ο εξοπλισμός να φτάσει στην πόρτα σας, μέσα σε λίγες μόλις ώρες ανάλογα με τη διαθεσιμότητά μας.