Ρούχα που πρέπει να πάρεις μαζί σου στο νησί

0
547

Περίμενες πως και πως τις διακοπές για να ξενοιάσεις από μία δύσκολη περίοδο; Ήδη φαντάζεσαι θάλασσα, βουτιές, βόλτες και party;

Μήπως φτιάχνοντας βαλίτσα συνειδητοποίησες ότι σου λείπουν κάποια items για ολοκληρωμένα outfits στο νησί; Σου προτείνουμε κομμάτια που γίνονται ανάρπαστα από τα καταστήματα και το e-shop regalinas. Παράγγειλέ τα αυτές τις μέρες και θα τα παραλάβεις άμεσα, με δωρεάν μεταφορικά. Βρες μεγάλη ποικιλία σε μοντέρνες γυναικείες μπλούζες.

Φούστα maxi με σκίσιμο

Φούστα μακριά με σκίσιμο και floral μοτίβο! Αυτό που έψαχνες όχι μόνο για τον γάμο στο νησί, αλλά και για μία απλή βόλτα στα σοκάκια ή ένα party δίπλα στη θάλασσα. Άνετη, εντυπωσιακή και πολύ φωτεινή, για σένα που θέλεις να λάμπεις τα καλοκαιρινά βράδια. Κάντε την πιο «αέρινη» επιλογή με ένα κλικ. Βρες τη φούστα τώρα, από εδώ.

Πουκάμισο λινό

Το λινό είναι ένα ύφασμα άμεσα συνδεδεμένο με το καλοκαίρι και λογικό, αφού φορώντας το θα κρατηθείς δροσερή και κομψή. Το χακί πουκάμισο regalinas με δέσιμο και κοντά μανίκια, αποτελεί μία ιδανική πρόταση για την γυναίκα που θέλει να έχει σαν επιλογή κάτι πιο elegant και ξεχωριστό. Και ναι! Το λινό επέστρεψε στη μόδα και θα το δεις φέτος φορεμένο από κάθε ηλικία.

Τοπάκι με βολάν

Αν δεν έχεις τοπάκι με βολάν, καιρός είναι να αγοράσεις ένα από τα πιο ρομαντικά σχέδια της σεζόν. Αποτελεί αδιαμφισβήτητα μοναδικό μοτίβο και μπορεί να φορεθεί με κάθε παντελόνι τζιν ή chinos ή ακόμα και με το σορτσάκι σας. Βρες από εδώ το λινό τοπ με βολάν και κλείσιμο με κουμπιά στην πλάτη.

Περισσότερα γυναικεία πουκάμισα, φούστες και μπλουζάκια, στο ηλεκτρονικό κατάστημα Regalinas που σας δίνει δωρεάν μεταφορικά και επιστροφές!