The FORTUNE GREECE CEO Initiative 2020

0
214

Κάθε χρόνο, το Fortune πραγματοποιεί μια σειρά από events, φέρνοντας στο προσκήνιο τους ανθρώπους, τις ιδέες, τις εταιρείες και τις ευκαιρίες, που κάνουν τη διαφορά σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία.

Στα events του Fortune συναντώνται στον ίδιο χώρο ηγέτες που καθορίζουν την εθνική και διεθνή επιχειρηματική ατζέντα, μαζί με εκπροσώπους από κορυφαίους θεσμικούς φορείς, Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, μη κυβερνητικές οργανώσεις, influential leaders και την Πολιτεία.

Η θεματική τους αντλείται από τις διάσημες λίστες και το πρωτοποριακό περιεχόμενο του Fortune, που από το 1929 που ιδρύθηκε, διακρίνεται για το ιδιαίτερα υψηλό ποιοτικό και διαδραστικό του χαρακτήρα.

Τα Fortune Dinners και τα Fortune Conferences είναι γνωστά για το ευέλικτο και ανατρεπτικό format τους, που αξιοποιεί τις γνώσεις των ομιλητών, για την αλληλεπίδραση κορυφαίων στελεχών από διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας, των επιχειρήσεων και της κοινωνίας και για την στρατηγική εστίαση κάθε φορά σε ένα μείζονος σημασίας τομέα.

Στο πλαίσιο αυτό, το CEO Initiative κορυφώνεται στις 26 Νοεμβρίου με ένα διαδραστικό event με πλήρη διαδικτυακή κάλυψη (full online), στο οποίο οι επιχειρηματικοί ηγέτης, partners και members του CEO Initiative, θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεσμεύσεις τους για δημιουργία αξίας για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, τροποποιώντας τη στρατηγική και το επιχειρηματικό τους μοντέλο, προς έναν νέο εταιρικό σκοπό.

Δείτε όλα όσα έγινα στο CEO Initiative, την ατζέντα, τους ομιλητές, τους στρατηγικούς συνεργάτες και υποστηριχτές για το 2019 ΕΔΩ